Vyberte stránku

Trimble UX5 HP

Bezpilotní letecký systém Trimble UX5 HP nastavuje nový standard velmi přesných UAS technologií. Je sestrojený pro zachycení ostrých, barevných snímků a tvoření kvalitních výstupů. Jeho výjimečnost spočívá v integrovaném Trimble GNSS přijímači a 36Mpix kameře, které přinášejí velmi vysokou kvalitu snímků a přesnost údajů.

  • Extra výkonný Trimble GNSS přijímač
  • Zpracování GNSS dat metodou postprocesní kinematika (PPK)
  • Geodetická přesnost bez vlícovacích bodů
  • 36Mpix Full Frame kamera Sony A7R s vysokým rozlišením
  • Rozlišení ortofotosnímku až 1 cm a hustota 3D modelu 1000 bodů/m2
  • Plné automatické pracovní postupy v polním softwaru Trimble Access pro jednoduché a bezpečné použití 
  • Jednoduché a rychlé zpracování dat v intuitivním prostředí softwaru Trimble Business Center Fotogrammetrický modul

mine-surveyor-lrgVelmi přesné snímkování pro dosažení těch nejlepších výsledků

Trimble UX5 HP využívá nejmodernější principy digitálního snímkování, které zajišťují optimální kvalitu obrázků a nejvyšší fotogrammetrickou přesnost. Integrováním výkonného GNSS přijímače a kamery s vysokým rozlišením sbírá UX5 HP přesná data s rozlišením až 1 cm, díky nimž se z něj stává leader mezi bezpilotními systémy. Postprocesní kinematická metoda GNSS umožňuje zákazníkovi učit polohu snímku v absolutním souřadnicovém systému s minimální nebo žádnou potřebou pozemních vlícovacích bodů. Díky tomu strávíte méně času přípravou a více času ve vzduchu. Přizpůsobitelný Vašim potřebám Žádné dva projekty nikdy nejsou stejné. Proto přichází UX5 HP se zvýšenou flexibilitou celého systému. Můžete si vybrat kameru v blízkém infračerveném (NIR) nebo RGB spektru a kombinaci objektivů vhodných přesně pro Vaše práce. 35mm objektiv pro dosažení nejvyšší přesnosti, širokoúhlý objektiv s 15mm ohniskovou vzdáleností pro větší územní pokrytí anebo objektiv s 25mm ohniskem jako kompromis mezi detailními snímky a velkým pokrytím.

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/fKdVrHlwfek" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Váš dotaz k tomuto produktu

reCAPTCHA is required.